Event

Come see us live!
Date : 6 / Mar / 2016
Time : 15:30
free

Pop-Up Show Hedon

Zwolle

De Pop-Up Show is een vrolijke talkshow vol muzikale uitspattingen in de stijl van bijvoorbeeld Jools Holland. Presentator Willem Alkema neemt je mee naar een muzikale speeltuin waarbij je het gevoel krijgt dat je net een televisie uitzending bent binnengewandeld.

De Pop-Up Show van zondag 6 maart zit dan ook bomvol bijzondere items. Zo worden de kersverse nieuwe Hedon Beurs bands aan het publiek voorgesteld. Dit zijn acts waarvan Hedon vindt dat ze net een beetje extra steun verdienen om bijvoorbeeld die laatste stap richting het grote publiek te kunnen maken. Komend jaar zijn dit het vijfkoppige Tracey Silhouette (denk: Ben Howard, Mumford & Suns, U2 en Angus & Julia Stone) en de energieke garagerockband Magnetic Spacemen, geïnspireerd door bands als The Hives, Ramones, Nirvana en The Who.

We hebben daarnaast Rico (je weet wel, die van o.a. Rico & Sticks) weten te strikken om iets te komen vertellen over het succes van  #OpgezwolleTotNu. Chris Hordijk, van o.a. The Voice of Holland, komt praten over zijn nieuwe EP en laat hier uiteraard ook wat van horen. Tot slot releast Aïrto dezelfde week zijn single welke hij maakte in samenwerking met een wereldberoemde DJ. Wie dat is en hoe dat tot  stand is gekomen gaan we natuurlijk aan hem vragen.

Natuurlijk is de bar ook gewoon geopend en verwachten we naast een vol programma ook een boel gezelligheid. De toegang is helemaal gratis en een leukere zondagmiddag kunnen wij ons momenteel niet bedenken ;-). Graag tot dan!

Little Bit of Handsome // Through Our Bones
  1. Little Bit of Handsome // Through Our Bones
  2. Teaser Though Our Bones // Through Our Bones